Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskar att


Citron Sorbet Omvandlar

Nära hela Spanien Svälter
Halva Norge sitter i fängelse

Sverige och Danmark är helt arbetslösa
Halva Italien saknar sjukvård

Men givetvis i Europa
Är det inte så

Vi är dubbelt så många
Som de i Indianernas forna land

Siffrorna är omvandlade
I ett framtida Europa

Krigsindustrin borde göra glass
Istället för vapen

Sprida glädje
Som en Citron Sorbet ger




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-12 10:32



Bookmark and Share


  Koloristen
Sovjet-Sorbet. Glasskamp. Gratis glass åt alla barn!
2023-05-12

  SatansSon VIP
Skrattade jag med. Äter möe glass här trots sockersjuka
2023-05-12

    Ohemulen VIP
Haha :-) De kunde ladda kanonerna med sorbet...
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano