Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU VET ATT DU VÄXTE UPP I ÄLVKARLEBY PÅ SEXTIOTALET OM...

* Du hängde vid flipperspelen på Sandörens camping.

* Du badade vid Rullsand/Brämsand - eller Sandörens camping.

* Du köpte godis på Lindhs ("Lilla Butiken"), Pappershandeln eller Hålléns.

* Du tjatade om klistermärken till cykeln på Shellmacken.

*Du gick på Östanåskolan (åk 1 - 6).

*Du kände till Herbert, Sigurd, Åke Hillberg och de andra färgklickarna.

*Du betraktade Gävle som ett äventyr.

*Du gick i lekskolan och hade Vera Sahlberg och Kerstin Lokander som lärarinnor.

MEN...

Lyssnade på Radio Luxemburg under gamla järnvägsbron, DET var det bara Patrik och jag som gjorde!

Fast något senare i livet.

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-05-13 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP