Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hos dotter tre mil från mig. Egen bild.


Ett himmelskt dygn

Himmel på jord.

Ompysslad till max.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-13 20:04



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så skönt det ser ut att vara!! KRAM BO
2023-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Du ser verkligen ut att ha det skönt...härligt med våren...
2023-05-15

  Eva Helene VIP
I ödmjukhet och tacksamhet skrivet, så fint!
2023-05-14

  Fjellhuldra VIP
Fin dikt.
Ser härligt ut.
Skönt bli ompysslad ibland.
2023-05-13

  Fjellhuldra VIP
Fin dikt.
Ser härligt ut.
Skönt bli ompysslad ibland.
2023-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP