Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lille Jimmies tänker på


Polaren Jomshof

Då hans vän
Såg fram att se en Arier

Ta hem det hela
Men fick höra en Aria

Av en som han
Gärna hade sett åka hem




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-14 17:08



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Sd är enda riksdagsparti som har ledamöter som vill införa dödsstraff.
Det vill din kompis också du vet han med förkärlek för Stalin.

LÅT OSS TA OBETINGAT AVSTÅND FRÅN SD OCH DÖDSSTRAFF UNDER ALLA OMSTÄNDIGHETER.
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano