Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Våryra

Våren har kommit,
den var på gång.
Fåglarna sjunger
sin morgonsång.

Rabarbern den kommer
med buller och bång.
Nu kan man njuta
hela dagen lång.

När solen skiner
vill man inte va vrång.
Vid havet där känner man
lukten av tång.

I skogen det lyser
av blommorna mång´.
Klockorna ringer
ding dång, ding dong.

Jag ger mig ut i
naturen med språng,
ut genom dörren
som inte är trång.

Släpper mot himlen
en gul ballong,
full utav lycka
att våren kom.

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-15 17:51



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Fin o väldigt vacker illustrationsbild :)
2023-10-02

  anits VIP
En sådan vacker hyllning till våren.
2023-05-18

  Lena K Nilsson VIP
Härliga ord att läsa!
2023-05-17

  Bibbi VIP
Gillar.

2023-05-16

    Max Poisé
Snyggt! Helt med dina ord tycker jag!
2023-05-15

  Marita Ohlquist VIP
En underbar hyllning till våren.
Fint foto, ögonfröjd.
2023-05-15

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker dikt vars hyllning till våren
sjunger i harmoni med fåglarna.
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP