Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur-jag

Tiden upphör inte när en klocka stannar,
så livet lär väl fortsätta även efter min död.
Lycka till alla ni som hänger i då:)
Tick tack




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-05-15 12:54



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den personliga tiden möter den objektiva och skapar insikt. Intressanta tankar!
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP