Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTITRAMSDAGSLAG

Jag censurerar bort mors dag

Jag censurerar bort fars dag

Jag flyr till Sulawesi eller Prag

Stifta en antitramsdagslag!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2023-05-17 08:26



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Alla dessa varuhusjippon till högtider.
En tredjedel av dom vore mer än nog.

2023-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Genau.
2023-05-18

  Koloristen
"JAG avgör..."?
2023-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Och till syvende och sist är det jag som bestämmer.
2023-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på förbud.
2023-05-17

  Koloristen
Tror inte på att censurera/banna är rätt väg att gå, är "*ej* folkpartist. Farao vet om inte förbudsivrarna vill förbjuda Första Maj eller Pingstdagen! Däremot protestera mot det hedniska eller stupida i sådant som urf aur och Halloween.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP