Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÖTA PÅ EN MUR

Då ska ni stöta på en mur

En mur av motstånd

Då möter ni en motkultur

där vi tar avstånd

Det blir tvärstopp, väldigt tvärt

En mur av motstånd

Hellre illröd än expert

Sakernas tillstånd

 

En front har rests

En kampbrigad

Ni rår ej på

vår palissad

En mur av stål

en barrikad

Mitt hjärtas tungt

befästa stad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20230519




Bunden vers (Haiku) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2023-05-19 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP