Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLUES I MAJ

Någon dag

ska du och jag

gå ut ett tag

gå ut ett slag

Någon gång

En annan sång

För sommaren

är inte lång

 

Någonstans

ska vi gå

Bara Gud och vi två

Vi stänger av

mobilerna

Blockerar alla filerna

 

 

Inga sturska

störningsljud

men glädjebud

En vind från Gud

Någon dag

En annan dag

ska du och jag

gå ut ett tag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2023-05-21 14:06



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fin ton i din dikt!
2023-05-22

  Koloristen
Greit!
2023-05-22

  Vindsvala VIP
Skönt att vandra ut i naturen utan störande inslag i samvaron, bara Gud och ni två.
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP