Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANGLAD AV SNACK

Det finns de som bländar dig

med vetenskap

och andra som manglar dig med snack

Det bubblar betänkligt

ur ett öppet gap

och du tröttas ut av hans attack

Han tränger sig på

för det han vill ha sagt

är självfallet viktigast av allt

men nu får han smaka kraften

av min makt

Sen ska han nog ta det ganska kallt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2023-05-21 14:09



Bookmark and Share


  Koloristen
"Det finns de som bländar dig

med vetenskap"

-Den "vetenskapen" skall tas med en stor nypa salt.

Bra känga!
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP