Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pinuppa tavla & Proust

Elvis ger mig fever jag känner att det varit en härlig sommar Söndag. Tagit det lugnt varit på loppis och hittade en fin tavla som jag köpte på en negress pinuppa eller naken modell den var fin iallafall. Imorgon ska jag se alla utslagna rhododendrerna på Sofiero det ska bli trevligt och känns väldigt somrigt. Annars läser jag fortfarande i min tjocka bret elleis easton bok the shards gillar den fast den känns som det kommer ta ett tag att läsa igenom hela då. Annars tänkte jag ta mig in i Proust värld i sommar På spaning efter den tid som flytt då kanske är skitbra eller suger den fett hoppas på det första !




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-05-21 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal