Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM avgör om mina reaktioner är genomtänkta eller inte? Gud och jag själv. Ingen annan.


HÖR JAG HEMMA HÄR?

Men hör jag hemma här?

Är jag tillräckligt djup för er?

Ni som känner mig så väldigt bra

ni som pejlar och hör och ser

tycks ha ställt er diagnos

tycks ha gjort er analys:

"Gustafsson är en rabulist!

Platsar ej i vårt fredagsmys!"

 

Är jag tillräckligt djup, månntro?

Eller bara en revoltör?

Kan er upphöjda expertis

genomskåda en estradör?

Kan ni mäta poetens djup?

Och hur går ni till väga då?

En sak vill jag här bära fram:

"Inför GUD är vi ALLA små!"

 

Är jag enbart demonstrativ?

Inte tillräckligt progressiv?

Är jag bara en liten slup

som ej platsar i era djup?

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2023

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2023-05-24 14:40



Bookmark and Share


  Federico Romano
Ofta gillar jag dina texter dom är intressanta, läser dom gärna, ibland så är det inte så.

Så är det.
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP