Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Harmoni

Liv söker harmoni

Poeter verkar ofta disharmoniska. Finns det kända harmoniska poeter?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-27 12:12



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det är harmoni för de själva

"a bad artwork is just as easy
to make as a good artwork
because it stems from
the artists soul"
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP