Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Överttryck

Om vi har ett inre övertryck kan vi behöva lätta på det. Ett sätt är att skriva en dikt.

Kan vi höra ett pysljud när vi läser en vers?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2024-05-04 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP