Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT PÄRLBAND AV DAGAR

Ett pärlband av dagar

Som bilarna på Autobahn

Om Herren det behagar

så flyttar jag snart som en svan

och spränger tyngdens lagar

En lycklig pilgrimspartisan

Se pärlbandet av dagar

som bilarna på Autobahn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2023-05-25 19:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Herren OCH Autobahn! Väger tungt! Gillar!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP