Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta inte

jag väntar
jag väntar gärna här

vänta inte!
inte på mig!

jag väntar och väntar
släpper inte
så när du har släppt står jag där
håller fast
en reptamp

vänta inte snälla
släpp taget
du vill det, vill släppa taget
vill släppa taget om mig

och jag
jag bara står
under tunna moln
håller och håller
väntar och väntar

vem är jag nu?

jag
jag bara undrar
hur kan du vilja släppa
genom livet går jag fram
håller min tamp

väntar och väntar
greppar efter namn
vem är jag nu?
fråga mig
vem




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-29 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo