Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser att


Poeten förstår ej

Utom sig själv
För han eller hon

Ska bli bli uppmärksamade
Av de andra

Lite som FB
Där ingen bryr sig

Men vill ändå
Medverka i sociala samanhang




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-02 21:33



Bookmark and Share


    Hydran
Poeter förstår inte mycket.
2023-06-02

    Sefarge VIP
Att synas är att finnas till
Även om ingen läser
(nåt på insidan?)


2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano