Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅSIDOSATTES

Schack & matt

Åsidosatt

Dag blev kväll

och kväll blev natt

Juni går

Vad återstår

innan jag

mitt hemland når?

 

Dag som natt

Åsidosatt

Inget pynt

med blomkravatt

Ingen bryr sig

Ej ett skvatt

På min grav

det rullas hatt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-06-04 20:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Jo, jag, och andra bryr oss.

Folk, stå upp..osv!
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP