Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVETS KONTRASTER

Trodde först att det var berg som syntes bakom!!??.. Jaa livets kontraster min kära är som himlen

Vi ser där på fotot. Ibland en synvilla. Ibland ett hopp. Ibland och ofta,ofta. En evighets längtan hem.

Hem TILL Vårt Riktiga Hem! Hemmets Herren/Fadern, som längtar Oss Dit där ingen ondska bor.

Vägen Han gav, Sin Son Jesus Kristus. Åh, om Vi alla vore där just nu! Ett HEM, återseende av alla nära kära som gått före.

Ett HEM, där INGEN lider. Ock dock ändå. Det är EJ där Vi ska vara i för alltid.

Utan Gud skapar ”en ny himmel och en ny jord”. Där är vårt nya HEM! Vår längtans hemvist.

Du och jag och alla som svarat på kallelsen och vänt om från denna världens dårskap, och valde att följa korsets väg. Kärlekens väg. Förlåtelsens väg. Rättfärdighetens väg. 
Jesus Kristus Guds Son. Vår Herre. Amen

KB

 

♥???♥?




Prosa av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-05 19:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Wow!
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP