Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


70 danska familjer bygger by..


Befria Skåne, läste jag

Givetvis ska dom få
Bli en del av Danmark

Under förutsättning
Att ni invaderar Sölvesborg

Skrev jag lite tycket
Men men också med

Lite bitterhet
Då Skåne har Spetekage

Som nu måste Importeras
Glans och Alfredson

Är förstås en stor förlust
Med den Vridna Torson

Kan vi
Vara utan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 15:41



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Tycker Sölvesborg ska befrias. Torson är vacker :-)
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano