Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEN JAG HAR EVIGT LIV

Jag träffade en gammal vän i dag

Vi växlade några ord om livet

Han har ett bra jobb

Han såg ut att må bra

Och det är inte allom givet

Vi konstaterade att halva livet gått

för alla oss i vår ålder

Men det är för tidigt för Fonus ännu

att gå dit och få en prydlig folder

 

 

Vi talade en stund

Sen var han tvungen att gå

Han är en man jag respekterar

Vi stod på barrikaderna

i punkband bägge två

Nu har vi tid att reflektera

Vi lydde kallelsen

när London kallade

men vem är det nu som kallar?

Det finns en signal

som går ut från Guds tron

Men når den nånsin våra skallar?

 

LARZ GUSTAFSSON 9/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP