Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SER GENOM ETT DRAPERI

Ser genom ett

transparent draperi

skepnader från grannlandet

skrida förbi

 

LARZ GUSTAFSSON 9/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-09 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
öppna idéer?
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP