Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte

 

 

som

just denna vackra

 

period

 

utan ord

att beskriva

våra minnen vintrar länge sedan

 

och nu

med

slutna cirklar sköra

 

är vi rammakare

under samma stjärnor 

rusar stilla tid

 

för varje fynd av oss




Fri vers av in effigie VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-10 01:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I denna som hetta, längtar ett jag så detta, en backe full av snö, att åka pulka utför o icke där tö, känner blott svett under en arm, se där en svettig barm...
2023-06-10

  KYREUS of Sweden
Inte?
Jo, men visst.
2023-06-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP