Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ligg inte
Res dig upp
Och jobba med nåt

Ta ljuset
Sa Andreasson
För fyrtio år sen

Gör inte
Fiasko med det

Du vet ju
Hur det
Ska göras




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-10 17:43



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillar den här, bra rytm i texten.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP