Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"You're a pseudo quasi intellectual" (X-Ray Spex)


JAG VÄGRAR ATT NAPPA

Här läggs det ut beten

Man tror jag är dum

Jag vägrar frottera mig

med andlig slum

Man anglar och famlar

i mörkret sig fram

Man manipulerar

Det är synd och skam

Men misslyckandet

är förvisso flagrant

Man kommer alls ingen vart

med sitt fjant

Du gömmer dig bakom

en dum pseudonym

En kvasiperson

i en lånad kostym

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/6 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-06-11 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP