Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan att veta


Madonna Hora

Du är färgad av sminket
Du får inte röras

Men du har förlorat
Dig själv i din bild

Du låter dig styras
Klarar du att se

Kan du le
Eller så får du inte




Fri vers av Federico Romano
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-15 20:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Horan är tillgänlig, det är inte alltid madonnan. Resten är tänka-tänka.
2023-06-16

  SatansSon VIP
en begåvad målare denne Eddie Medusza.
2023-06-16

    Ett utkast
Prydliga kvinnor spelar "Skitgubbe", och tycker, att det finns roligare spel.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano