Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ett smhälle där man inte


Konverserar

Är dömt att gå under
Till sista etaget




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 54 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-15 20:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Konst-flyktig bild
Över sann-
fallna ord?
:)

2023-06-15

    Ohemulen VIP
Det är en konst att konversera :-)
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano