Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUGGET SOM STUCKET

Man säger det är

hugget som stucket

Men det blir varken

hackat eller malet

Man säger

fastän kruset är sprucket

behöver inte allt vara galet

Men är man ytlig

döms varje bok

med utgångspunkt från omslaget

Ett skönhetsfel

och det löps amok

som en fredagskväll

på Vinddraget

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2023-06-16 15:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vinddraget är en väldigt bråkig gata i stadsdelen Andersberg här i Gävle.
2023-06-17

  Koloristen
Slakta svinen.
2023-06-16

  Koloristen
Jag lever i en inmurad stad. Det är få som släpps in där. Deras problem.
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP