Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grattis Island på nationaldagen i dag den 17 juni!


MOTORTRÄFF I MÖNSTERÅS

Motorträff i Mönsterås

Blir det ballare än så?

Bert och hela grabbgänget

spelar Eddie och går på

Flottigheten är en dygd

Alla vrålåk likaså

Tänk att denna enkla bygd

kunde sväva i det blå!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-06-17 12:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Top tune!
Falufingrarnas framfart.
2023-06-17

  Koloristen
VÄGRA RAGGARNA BENZIN!
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP