Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FALLENS DAG I ÄLVKARLEBY DAGS DATO

Så återvände jag

Men var fanns välkomstkommittén?

Det var ändå för väl

att jag ej ställde till en scen!

Jag väntade mig uppslutning

och röda mattan fram

Så sällan traskar mina skor

i hembygdsgators damm

 

Så kom jag med min hustru

men var var ni någonstans?

Här hade vi bemödat oss

i all vår elegans

men möttes av en främlingsflock

vi aldrig mött förut

Det var som en elektrisk chock

Älvkarleby - vet hut!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-18 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP