Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem sa att skönhet kommer inifrån!?


Skönhet


Hon har förlängt
hår
fransar
näsa
läppar
bröst
naglar
klackar




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-19 16:54



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Tror inte att skönheten låter sig bli förlängd.
2023-06-19

  Staffan Nilsson

Ja du har rätt!
Är det inte skönhet?

2023-06-19

  Onomatoprofet VIP
I förlängningen blir alla förlängningar hängande.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson