Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterdyningarna av Ullevi 230616


Tills det sover

James har riffat,
Lars har dundrat
Kirk har rippat,
Rob har mullrat
och jag som vanligt
undrat,
vad som händer sen
jag som älskar
allt det snabba
snabbare och snabbast
var man går
när allt har tystnat,
stannat
utom bruset
djupt där inne
var man går
utom hem,
för ingen av oss
rör sig väl,
ingen ska nånstans
inga gränser flyttas
allt ska nollas ut
gå till öst
och gå till väst
tillbaks till mitten
hamnar du till slut,
ett naket centrum
väntar oss,
tills evigheten vaknar
somnar vi sakta om
med tomma rader
talar våra ögon
och tystnaden vilar
på våra läppar.




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-19 16:58



Bookmark and Share


  Respons VIP
Tystnaden och stillheten verkar svår att ta in efter en sådan megakonsert. Du beskriver känslan bra!
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP