Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fler pappersböcker till folket!


HAR MAN BÖCKER ÄR MAN ALDRIG PAPPERSLÖS

Har man böcker är man aldrig papperslös

Man har "multum", som Karlsson sa

Har man böcker är man aldrig sysslolös

Och det tycker jag är bra

Vissa retar sig på detta

Kära nån!

Vilka stingsliga små svin

Har man böcker är man aldrig papperslös

och slipper idiotin

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-06-19 21:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Exakt!
Civilisationens fiender föraktar det tryckta ordet.
Dessutom undrar man: Vad gör de HÄR???
Handlar det enbart om att provocera och bråka?
2023-06-20

  Vindsvala VIP
Vad hade vi haft för samhälle idag om inte det tryckta ordet hade kommit tidigare århundraden?
Böcker är en viktig källa till kunskap.
2023-06-20

  Koloristen
Sparka undan svinen bara! Det brukar jag göra när de nosar på mina kantareller.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP