Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ramla in i sagans värld

så gjorde jag det igen
ramlade in i en sagovärld

intentionen var att städa
i ett hörn av klädkammaren

jag fann spets och ullbit
och en sönderfallen solfjäder

ett porslinshuvud
en dockskjorta i grönt siden
blev till en förtrollande
liten prinsessa med ullhår

av solfjädern blev en kjol
av spetsen en söt liten hätta

sessan tronar nu bakom datorn
bredvid en blåskimrande trollslända

tänk allt hanns med även denna text
innan min man sa; Dags att äta nu!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-21 18:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig text om att stanna upp och ta sig tid att skapa något fint och roligt!
2023-06-22

    Lena Söderkvist VIP
Bra att figuren blev gjord. Inte alla som tar sig tid att återanvända sådant som blivit över. Mystext.
2023-06-22

  Respons VIP
Kreativiteten blommar både på datorn och långt in i klädkammaren!
2023-06-22

  Marita Ohlquist VIP
En text som sprudlar av kreativitet och skaparglädje.
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP