Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Once upon a time in the East...


MASSIV TRISTESS

Massiv tristess

Troligen temporär

Åt nyss lite yoghurt

Är revolutionär

Massiv tristess

Mönstret går igen

Tanken som en stjärna:

"Allt blir bättre sen!"

 

Fuskat med sockret

Strut vid bensinmacken

Glassen hör ju till som

en del av sommaren

Massiv tristess

Vad fattas mig nu?

Årets längsta dag är här

sävlig som en gnu

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2023-06-21 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill man inte.
Och det är jag som bestämmer.
2023-06-23

  Koloristen
Tristess skall trampas under fötterna med glädjedans och jubel! "Count it all JOY!".
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP