Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lag och förordning

ibland måste man gå
ibland ska man stå
kvar på sin plats
trots allt det som sagts




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling