Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson


HÄRSKAR HEJVILT

Härskar hejvilt

Regerar oregerligt

Ruskar fram tilt

Stursk och svårhanterlig

Som en proletär

som är en diktator

Revolutionär

Folkkrig via dator

 

Gonzo var en mupp

Rena amatören

Detta är en kupp

från provokatören

Spindlar i ert té

Mask i era bullar

Snart ska ni få se

huvuden som rullar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2023

 

Brännmärk testuggarna!

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2023-06-22 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gonzo är lyckligtvis död.
2023-06-23

  Koloristen
Leve Ordförande Gonzalo!
2023-06-23

  rostspik VIP
Bra flyt här!
Gillar särskilt
spindlar i ert te
mask i era bullar
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP