Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TANKIE

En tankie

är jag tydligen

Det insåg jag

helt nyligen

Jag är det ock

med stolthet ty

från blaskigheten

vill jag fly

Från liberalismens

djupa dy

och PK-ismens

bleka hy

En tankie är jag

helt förvisst

och inte alls

en anarkist

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-06-23 14:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag söker inte.
Jag har funnit.
Andras regler bryter jag mot.
Inte mina egna.
Mina är överlägsna.

2023-06-23

  Federico Romano
Du söker regler med andra ord!
Ska man bryta eller följa dom?
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP