Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SMÅBORGERLIGA TRADITIONSTRAMSET

Vissa leker progressiva

Sprutar ur sig fraser

Men när det kommer till kritan löses

alltsammans upp till gaser

Då ska det dansas runt fallossymbolen

och lekas fåniga lekar

Småborgerliga traditioner

DÅ är det ingen som tvekar!

 

Alla små chicka

frasradikaler

drar nu till närmaste park

ungefär som till

musikfestivaler

men troligen utan knark

Där låter man sig

själva förnedras

med en massa fjant

Sådant är trist

och bör icke hedras

Varje år - likadant

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2023-06-23 16:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra där! Töntarna skall ha på skallen.
2023-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Hedendom framför allt. Midsommarfjantet är alltigenom hedniskt.
2023-06-23

  Vindsvala VIP
Sådana traditioner kan man gärna undvika, det brukar vara sprit och mycket annat elände.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP