Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tollerans Pomerans


Blockad eller midsommar Blockad

Bekvämt är det att blocka
Då en annan inte tycker lika

Komentare kanske var mindre
Relevant som en robot tyckte

Då bubblan
Inte kan spricka då




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-23 21:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hellre på en poesisajt blockad
Ån uti en förort skjuten o bort-
plockad!
:)


2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano