Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANNEN SOM HAR SVALT ETT TIVOLI

Mannen som har svalt

ett tivoli

flinar alltid när

han går förbi

 

LARZ GUSTAFSSON 24/6 2023




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-06-24 20:09



Bookmark and Share


  AlexRG8
Klockrent!
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP