Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROBUSTE BUSTER

Jag är Robuste Buster

Och jag står där jag står

Fråga mig inte varför

jag mår som jag mår

Frågan är trist och tröttsam

Tämligen meningslös

Jag är Robuste Buster

Jag är INTE religiös

 

Vem är Robuste Buster?

Och varför blev han sån?

Snillen har spekulerat

från Washington till Bonn

Säg, är han outgrundlig?

Nej, det går inte an!

Han är Robuste Buster

Minst sagt en mycket märklig man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-25 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP