Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NERE FÖR RÄKNING

Nere för räkning

Misär och tristess

Vindarna vänder

Vad händer tills dess?

Hur djupt ska jag få

dyka i grått?

Sexhundra meter

som en kaskelott?

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-06-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP