Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyll i det uteblivna ordet... I dare you...


TJATAR MAN OM TERAPISOFFOR

Tjatar man om terapisoffor

har man själv en skada i hjärnan

Tjatar man om terapisoffor

aspirerar man på att bli stjärnan

Stor och berömd som knarkaren Freud

eller äcklet Timothy Leary

Kanske flyr man, som Applewhite

som egentligen var en...(...)

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-06-26 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP