Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "POGO POGO" - ELTON MOTELLO


POGO POGO

Snart far jag land och rike runt

och sopar banan med allt strunt

Jag dammar av en gammal låt

och delar sen en anekdot

 

Na na na na

Pogo, Pogo

Na na na na

Pogo, Pogo

 

När lördan kommer är det dags

Stålar på fickan - tjugo lax

City ska få ett nytt besök

och pengar ska gå upp i rök

 

Na na na na...

 

Man hävdar att jag är förryckt

att låten som jag kör är knyckt

Jag kontrar med en motattack

så det blir slut på deras snack

 

Na na na na...

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2023

 

Original lyrics by: Alan Ward (Elton Motello)

Music composed by: Lou Deprijck

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-06-27 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack för det!
2023-06-27

  Koloristen
Koolt!
2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP