Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÄNSMARKERING

Jag gör mig ointaglig

oemottaglig

antialldaglig

obehaglig

Så hur ni än går på

och lirkar och lockar

så blir jag ingen docka

som nickar och bockar

 

 

Jag hissar sovjetfanan

och sopar lössen av banan

Egypten bjöd mig intet

men jag är bjuden till Kaanan

 

 

Jag bygger flera murar

Jag bygger barrikader

Vem tror ni att ni lurar?

Det här är inga fasader

Jag byggde hus av lego

Och redan då var jag vrång

Ni påbjöd löjlig allsång

Jag hade min egen sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2023

 

"Så länge eran värld ser ut som den gör

vill jag vara en som är utanför..." (Ståålfågel)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-06-27 11:22



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Allsång = masspsykos.
2023-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Andorras fana är inte lika cool.
2023-06-27

  Koloristen
Förutom valet av fana - kanon!
2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP