Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som är för stor för det lilla, är också för liten för det stora!


Lite större

När jag valde
Att begrava
Ner min vana
Kan förklaras
Lätt försvaras

Ta för vana
Inse bara
Våga vara

Liten bara




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-29 17:07



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Faktiskt genial!
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet