Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag VET att det stavas med C, men titeln anspelar på ordet "KUL", som i "ROLIGT".


KUL de SAC

Men vad gör man när man tröttnar

och det mesta känns förbrukat?

När man bråkat sönder glädjen?

När ens inre liv känns stukat?

Ska man då ta två steg bakåt

för att komma framåt sen?

Ska man avslöja sin skräck för

ett program för längesen...?

 

Bubbelgummet tappar smaken

Filmer lockar ej som förr

Det är solsken över taken

men jag tvekar vid en dörr

Ska jag bli lika besviken

som så mången gång förut?

Ja, vad gör man när man tröttnat

och det roliga är slut?

 

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2023

 

Här kommer givetvis "Expertisen" in i bilden med sina finurliga slutsatser, diagnoser och analyser. Kvasi-Freud och hans anhang kliver stolt fram med sina högdragna kännarminer och säger: "Jaha ja..." och "Ser man på..."

Varsågoda.

Jag läser inte ert dravel. Och ni kan inte kommentera mitt. 

So there!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-06-29 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP