Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta ord

Orden ligger i sin säng
sover så gott
kryper ner under täcket
gör sig osynliga vill bara vara ifred

inte jobba
bli till meningar
skapa vyer

bara vila




Fri vers av Gömar VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-30 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordförmörkelse.
Tror att det är många som känner igen sig i din text.
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP