Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skivomslag: Fredric Ceson


MINNS DU LÅTEN "VIVE LA VIE!"?

Minns du låten "Vive la Vie"

från albumet "Tillbaka med en smäll"?

Inte det

Jag tänkte väl det

Den blev knappast någon skräll...

och ingen blev miljonär

men Arbetarbladet var där

i Stockholm

när vi spelade in

med Urrke, Fritz och Per

 

Vi stred om titeln, Per och jag

Jag sa: "Det heter 'Vive LE Vie!"

Men jag fick ge mig

Per hade rätt

Ja, tänk så det kan bli

I en studio på Södermalm

satte vi låt efter låt

"Det mesta var faktiskt riktigt bra..."

tänker jag nu efteråt

 

Men någon skum infiltratör

stoppade distributionen

Vi fick bara ut ett fåtal ex

till några av de dreglande hjonen

Så går det när man spelar punk

med texter som är provokativa

Men "Vive la Vie!" i alla fall

och "La Revolucion - VIVA!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2023

 

https://www.discogs.com/release/3931082-Bizex-B-Tillbaka-Med-En-Sm%C3%A4ll

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2023-07-03 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP